Dušení / Vaření

Výrazná partie se zvýšeným obsahem kolagenu. Výborné maso pro guláš, ale i na pečení. ...

Hrudí je šťavnaté, měkké maso s kostí. Je vhodné na vaření, vývary a polévky, ale i na...

Směs pro přípravu silného a voňavého vývaru jako od babičky. Balení má minimálně...

Hovězí karabáček je šťavnaté, jemně šlachovité a klihovité maso ze zadní kýty, má výraznou...

Hovězí řez ze zadní kýty v oblasti kolena. Obsahuje část morkové kosti a je vhodné...

Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba...

Maso pro přípravu chutné a šťavnaté pečeně, ale i na guláš. Trhaný krk s bramborovou kaší je...

„Dvojka guláš“. Tak se v řeznickém slovníku označuje upravené maso z hovězího pupku....

Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...

Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...

Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba...

Kulatá část svaloviny hovězího, ideální pro přípravu pečením. Balení má minimálně...