Hovězí zadní
Prožijte jemnost a všestrannost v každém soustu. Naše vybrané kusy zadního hovězího masa se vyznačují nižším obsahem kolagenu, což z něj činí optimální volbu pro rychlé tepelné úpravy. Jeho neodolatelná měkkost a výrazná chuť ho dělají skvělým společníkem při grilování, smažení i pečení při vyšších teplotách. Od bifteků po středně propečená steaky a roastbeef – tato kategorie vám otevírá dveře k přípravě lahodných pokrmů. Božské mramorování zajišťuje nejen šťavnatost, ale i širokou škálu chutí, která uspokojí i ty nejnáročnější milovníky hovězího masa. S naším výběrem zadního hovězího masa budete mít možnost objevovat tradiční i moderní recepty, které přinesou nový rozměr a radost z vaření do vaší kuchyně.
„Dvojka guláš“. Tak se v řeznickém slovníku označuje upravené maso z hovězího pupku....
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...
Hovězí karabáček je šťavnaté, jemně šlachovité a klihovité maso ze zadní kýty, má výraznou...
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...
Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro...
Kulatá část svaloviny hovězího, ideální pro přípravu pečením.