Pečení
Vysoce kvalitní směs pro přípravu vlastních hamburgerů, nebo i pro jinou kuchyňskou přípravu i...
Hovězí řez ze zadní kýty v oblasti kolena. Obsahuje část morkové kosti a je vhodné...
Lahodné maso s kostí, které je vhodné k marinování a následné úpravě na grilu, nebo...
Výrazná partie se zvýšeným obsahem kolagenu. Výborná surovina pro guláš, ale i na pečení. ...
Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba...
Maso pro přípravu chutné a šťavnaté pečeně, ale i na guláš. Trhaný krk s bramborovou kaší je...
„Dvojka guláš“. Tak se v řeznickém slovníku označuje upravené maso z hovězího pupku....
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...
Prémiový kus hovězího z květové špičky, velmi křehký a libový. Vhodný na gril i pečení.
Hovězí karabáček je šťavnaté, jemně šlachovité a klihovité maso ze zadní kýty, má výraznou...
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...
Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro...