Pečení, Strana 2

Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro...

Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení....

Záruka toho nejlepšího steaku. Křehký a šťavnatý, výrazné chuti a plné tukové mramorování. Naše...

Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje...

Picanha je jedna z nejlepších částí zadního hovězího. Je charakteristická výrazným tukovým...

Využijte výhodného balení 3 druhů masa (většinou kližka nebo krk, ořech, váleček nebo plec, ale...

Využijte výhodného balení 4 druhů masa (většinou kližka nebo osso buco, krk, váleček nebo...

Nejjemnější steakové maso pro dokonalý zážitek. Menší obsah tuku, křehká struktura. Vhodné na...