Podle druhu masa, Strana 2
Libové maso vhodné na pomalé pečení či dušení. Vhodné i do tataráku. Balení má minimálně...
Klasická část hovězího masa vhodná na vaření – ideální pro celou řadu klasických pokrmů – třeba...
Křehká a šťavnatá část zadního hovězího, vhodná k pečení – například jako surovina pro...
Pupek je nízký sval z břišní partie. Vhodný na steaky, ale i k pečení či dušení.
Nízký roštěnec je velmi kvalitní, šťavnaté zadní hovězí maso vhodné k přípravě steaků, minutek i...
Kulatá část svaloviny hovězího, ideální pro přípravu pečením.
Záruka toho nejlepšího steaku. Křehký a šťavnatý, výrazné chuti a plné tukové mramorování. Naše...
Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje...
Picanha je jedna z nejlepších částí zadního hovězího. Je charakteristická výrazným tukovým...
Využijte výhodného balení 3 druhů masa (většinou kližka nebo krk, ořech, váleček nebo plec, ale...
Využijte výhodného balení 4 druhů masa (většinou kližka nebo krk, ořech, váleček nebo plec, kýta...
Nejjemnější steakové maso pro dokonalý zážitek. Menší obsah tuku, křehká struktura. Vhodné na...